60jaar

Dorpsbelang viert feest !

Je kunt altijd wel een reden bedenken voor een feestje, maar als je 60 jaar bestaat is dat zeker een mooie reden voor een feest! Dorpsbelang Witmarsum viert haar 60-jarig bestaan en wil dit graag met het hele dorp vieren.

Ja, en dan moet je gaan plannen waar (op het terrein LMBW – voorheen Hogenhuis), wanneer en hoe je dat met elkaar kunt gaan vieren. De datum hadden we snel bedacht: Koningsdag 27 april 2020, iedereen vrij en al in een feeststemming. Een hapje en een drankje is altijd lekker, dus een gezamenlijke GRATIS ORANJELUNCH in een grote feesttent op het terrein van LMBW (terrein Hogenhuis, tegenover Nice Flavour) was stap twee die we konden zetten.

Maar hoe kunnen we nog meer verbinding zoeken? Een GRATIS SPETTERENDE BINGO met vette geldprijzen leek ons wel wat. Er worden drie rondes gespeeld met elke ronde drie prijzen: 1x Euro 25, 1x Euro 50 en 1x Euro 100.

En als klap op de vuurpijl een SUPERHOOFDPRIJS: 50 x een 1/5 staatslot. Alle bingoloten worden voorzien van naam & adres en verzameld. Uit al die verzamelde bingoloten wordt deze superhoofdprijs getrokken.

Voor de kids hebben we tussen de volwassen bingorondes ook een junior bingoronde gepland met superleuke prijzen. En natuurlijk kunnen de kleintjes zich de hele dag uitleven op het springkussen.

De bingoloten zijn gratis en ook krijgt u nog GRATIS DRIE CONSUMPTIEBONNEN van Dorpsbelang Witmarsum om de spanning onder controle te houden, want reken maar dat de spanning richting de superhoofdprijs gaat toenemen!

Om kans te maken op de superhoofdprijs hebben we wel een extra spelregel bedacht: om mee te kunnen doen aan de gratis bingo (met kans op die superhoofdprijs) willen we wel graag dat je ook gratis mee komt lunchen!

Aansluitend aan de spetterende bingo komt IT TAKES TWO ons muzikaal verwennen en kunnen de beentjes van de vloer. Ergens halverwege deze muzikale vitamines wordt de winnaar bekend gemaakt van de superhoofdprijs… spannend hoor!

Natuurlijk is het mogelijk om traditiegetrouw een kraam te huren om spullen te verkopen, maar natuurlijk mag dat ook vanaf je “kleed op de grond”.

Wil je een kraam huren voor Euro 10, stuur dan even een berichtje naar dbwitmarsum@outlook.com

Hieronder vind je het voorlopige programma van Koningsdag op het terrein van LMBW (voorheen Hogenhuis):
10.00 uur: start rommelmarkt
13.00 uur: start Oranjelunch op terrein LMBW (Hogenhuis)
14.45 uur: grand opening Spetterende Bingo
15.00 uur: start bingo (3 volwassen rondes en 1 juniorronde)
16.30 uur: einde bingo
16.30 uur: start muziek met IT TAKES TWO
17.30 uur: uitreiking superhoofdprijs

Kom allemaal en we maken er samen een spetterend feest van!
Tot 27 april…

Dorpsbelang Witmarsum