Nieuwjaarsborrel met Ondernemers Vereniging Witmarsum (OVW)

Als feestcommissie leek het ons erg leuk om een nieuwjaarsborrel te organiseren. We hebben de OVW benaderd om te polsen of zij ook wilden meedoen, en dat was het geval. Superleuk! De nieuwjaarsborrel is op 13 januari van 15.00 tot 18.00 op de Tunen 6-8 (bij Kelderhuis Attractieverhuur). Wij heten jullie daar van harte welkom om samen te genieten van een drankje en een hapje, de eerste 2 consumpties per persoon worden u aangeboden door de feestcommissie en OVW.
Aan de kinderen is ook gedacht en zijn er leuke spelletjes. Wel vragen we jullie om aan te geven of jullie willen komen op 13 januari, dit in verband met de catering en eventueel het regelen van extra ruimte wanneer er meer mensen zich aanmelden dan er plek is bij Kelderhuis.

Stuur een mailtje – uiterlijk voor 10 Januari 2024- naar feestcommissie@witmarsum.com om je aan te melden en met hoeveel personen jullie denken te komen. Sipke de Boer hebben we kunnen vastleggen om er samen een leuk feestje van te maken: een spetterend begin van het nieuwe jaar!
Wij willen de Ondernemers Vereniging ontzettend bedanken voor deze mooie samenwerking!

Wist je dat?

De Koepelkerk in 1633 werd gebouwd in opdracht van Tjaerd van Aylva ter vervanging van een kerk uit de 13e eeuw die in 1631 met uitzondering van de zadeldaktoren door noodweer onherstelbaar werd beschadigd. In 1661 brandde de toren af. Deze werd vervangen door een toren met spits, maar in 1819 afgebroken. Het schip kreeg aan beide zijden een driezijdige sluiting en in het midden een achtkante dakruiter met koepel met twee klokken, een kleine klok uit 1433 en een grote uit 1656 van Jurjen Balthasar.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Koepelkerk_(Witmarsum)